UAB “JK Gėrimų namai” pristato natūralų obuolių sidrą – Christian Drouin Cidre de Normandie Brut!

Christian Drouin tai geriausias pasaulyje kalvadoso gamintojas, per visą namų gyvavimo istoriją laimėjęs daugiausiai apdovanojimų. 1638 metais pradėjęs gaminti natūralų obuolių sidrą, apie 1960 metus oficialiai įkurė - Christian Drouin namus.
Jų tikslas buvo sukurti ir pagaminti geriausią kalvadosą pasaulyje. 1995 metais European Foundation apdovanojo Christian Drouin - European Prestige Grand Prix už visą produkciją, kuri yra laikoma kalvadoso pavyzdžiu.
UAB „JK Gėrimų namai" ir konjako parduotuvė „Cognac boutique" pristato legendinį Christian Drouin sidrą, kuris tapo svarbiu žingsniu į šlovingą namų istoriją.
Christian Drouin Cidre de Normandie Brut sidras tai natūralus, silpnas obuolių vynas, kuris neprisotinamas anglies dvideginio. Gaminamas fermentacijos būdu iš šviežių, kruopščiai atrinktų obuolių, todėl jame išlieka visos naudingos medžiagos. Natūralus sidras Christian Drouin Cidre de Normandie Brut iš Šiaurės Prancūzijos - Normandijos regiono, pagamintas pagal senąsias tradicijas iš kruopščiai atrinktų, 30 rūšių obuolių. Puikiai gaivinantis, malonios, lengvos struktūros, pasižymintis turtingais, prinokusių obuolių, sirupo aromatais. Šiame sodrios, geltonos spalvos gėrime juntama ypatinga lengvo saldumo ir skonio gaivumo harmonija. Sidras puikiai tinka aperityvui, prie žuvies ir mėsos patiekalų. Tai lengvas, gaivus vasaros gėrimas!

Christian Drouin Cidre de Normandie Brut (4,5%)- 21 LT!