Gerbiamieji sampano myletojai,
Geriausiai atsigaivinti vasaros metu padeda ŠAMPANAS. Ir dar svarbu yra
vieta bei užkandžiai.
Ir tokia vieta - naujai atsidares restoranas CALIFORNIA Gourmet
(viesbutyje Ramada), o užkandžius, specialiai suderintus prie Šampanų,
ruoš labai gerai visiems žinoma šefė - ALDONA GEČIENĖ.
Šiame restorane esame numatę ciklą šampano degustacijų , iš kurių pirmieji
jau vyks liepos mėn. 12d., antradienis (pradzia 18.30 val) ir liepos 19d.,
antradienis (pradzia 18.30 val).
Pristatome pirmųjų dviejų degustacijų šampanus (eiliškumas priklausys nuo
dalyvių skaičiaus):
1.TAITTINGER sampanu, brandintu magnum buteliuose (1.5 L), vertikali
degustacija:
Taittinger Brut Millesime 1999 (talpa 1,5L, magnum)
Taittinger Brut Millesime 2000 (talpa 1,5L, magnum)
Taittinger Brut Millesime 2003 (talpa 1,5L, magnum)
pasitikimo/apšilimo taure: Taittinger Brut Rose Prestige (talpa 1,5 L,
magnum).
VAKARO kaina - 150 lt/ 1 asm.
2. BLANC DE BLANCS VINTAGES sampanu AYLA ir DEUTZ degustacija:
Ayala Brut Blanc de Blancs Millesime 2000
Ayala Brut Blanc de Blancs Millesime 2002
Deutz Brut Blanc de Blancs Millesime 2002
pasitikimo/apsilimo taure: Deutz Brut Rose Millesime 2000
VAKARO kaina - 140 lt/ 1 asm.
Nekantriai laukiame Jūsų registracijos iki liepos 11 dienos (tel.2639964
arba el paštu: info@cognac.lt)
Nuoširdžiai Jūsų,
Juozas Kabašinskas
P.S.: CALIFORNIA Gourmet restorane pastoviai bus galima paragauti visų
mūsų parduodamų šampanų, tik reikia prieš 1 dieną rezervuoti norimus
ŠAMPANUS šiame restorane