Lengvas vyną primenantis gėrimas, puikiai tinkantis aperityvui. Gamybai naudojamos tik pirmo spaudimo sultys. Dominuoja Pinot Noir vynuogė. Tam , kad vynas įgautų kompleksišką skonių ir aromatų sudėtį jis yra brandinamas mažose ąžuolinėse statinėse. Dera su žuvimi, jūros gėrybėmis, baltos mėsos patiekalais.
Spalva: gelsvos, gintaro
Aromatai: pradžioje vyrauja gėliniai kvapai – liepos, lengvai pakepinta šviežia duona. Vėliau, įsigali citrusinių vaisių, raudonųjų vaisių ir medaus aromatai.
Skoniai: raudonieji serbentai, avietės, prinokusios vynuogės, biskvitas, kepta duona. Muskatas, keptas obuolys, persikas, karamelė, „baguette“ (ilgas prancūžiškas batonas).
Sudėtis: 30% Chardonnay, 55% Pinot Noir, 16% Pinot Meunier