Tai ypač gilios aukso spalvos viskis, kuris, 10 metų praleidęs amerikietiško ąžuolo statinėse, likusiems 2 metams brandinti buvo perpiltas į ispaniško ąžuolo statines, kuriose buvo laikytas iš Pedro Ximenez (PX) vynuogių gamintas ypač saldus Cheresas. Jo aromate juntamos šokolade mirkytos razinos, rudojo cukraus sirupas. Taip pat iškyla imbiero, vanilės ir kepintų migdolų aromatai. Skonis saldus ir vaisiškas, tiršto sirupo, pudingo, imbiero ir cinamono užuominos. Poskonis ilgas ir sodrus iki pat galo, primenantis irisus, saulėje džiovintas razinas ir sirupe mirkytas slyvas.
Statinės tipas: American oak and sherry (Pedro Ximenez) casks
Šiam viskiui neatlikta šaltoji filtracija.
Apdovanojimai:
Whisky Bible 2010: Best Scotch New Brand; 96.5 Points („It is, unquestionably, the perfect whisky finish")
International Wine and Spirits Competition 2009 - Sidabro medalis (Kategorija - Single Malt Highland)
International Spirits Challenge 2009 - Aukso medalis (Kategorija - Scotch Single Malts)