Sebastien Riffault Sancerre Skeveldra

Informacija
Derliaus metai: 
2009
Talpa: 
0.75
Stiprumas: 
13,0

Šiuo pavadinimu vynas pradėtas gaminti nuo 2003 metų!Vynuogynai: 1 ha Sauvignon Blanc vynuogės; dirvožemis: kvarcinis, titnagžemis; vidutinis vynuogynų amžius: 50 metų. Vynuogių derliaus nuėmimas vyksta rankomis. Derlingumas: 25 hl/ha.Rūgimas ir brandinimas: vyksta tik naudotose ažuolo statinėse/ nuo 8 iki 15 vynų/; naudojamos tik natūralios mielės. Nededama: cukraus, fermentų, stabilizatorių. Nei rūgimo, nei brandinimo metu nededama ir So2 (sieros dioksido). Brandinimas trunka 18 mėn.Išpilstymas į butelius: prieš išpilstant į butelius nededama visiškai sieros dioksido/So2. Filtracija neatliekama. Išpilstymas atliekamas labia atsakingai, naudojantis žemės traukos jėga. Taip išpilstytas vynas į butelius laikomas dar pusę metų ir tik po to pradedamas jo pardavimas.