Chateau Brown

Tai viduramžiais įkurti vyno namai, kai Aquitaine regionas dar priklausė Didžiajai Britanijai. Chateau Brown savo vardą įgavo dėka turtingo škotiškos kilmės vyno gamintojo John Lewis Brown, kuris įsikūrė Bordeaux regione vėlyvajame 18 amžiuje. Šiuo metu namai yra įsikūrę Gradignan, Villenave-d'Ornon ir Léognan teritorijose, kuriose susidaro puikus klimatas auginti ir brandinti derliui. Pagal senasias tradicijas Chateau Brown derlius yra imamas rankomis. Pasak Jean Christophe Mau, „derliaus nuėmimas rankomis atliekamas iš pagarbos vynuogėms". Vynas brandinamas mažiausia 14 mėnesių, ir 40% iš jo naujose statinėse. Chateau Brown namų vynas yra puikiai vertinamas ir gavęs ne vieną pasaulinį apdovanojimą tiek raudonų, tiek baltų vynų kategorijose.

70% - Sauvignon Blanc, 30% - Semillon.