Chateau Clos Haut-Peyraguey

Iš pradžių buvo Chateau Lafaurie-Peyraguey;aus dalis. Nuo 1934 m. priklausė Pauly'ių šeimai. Gera sieros dioksido dozė sustabdydavo "Clos Haut-Peyragey" fermentaciją ir kvapų puokštė dažnai užslopindavo siera. Laimei, to nebejaučiama nuo 1985 m. derliaus, kai atsitiktinai vynas tapo geresnis dėl naujų ąžuolinių statinių. Vynas dabar 18 mėn. brandinamas ąžuolinėse statinėse (naujų-tik 25%).

Šis vynas dabar puikuojasi iškalbinga kvapų puokšte, yra sodraus skonio su kompleksiškais pilkojo puvinio ir grietinėlę primenančiais ąžuolo niuansias-labai stilingas.

Semillon 83%, Sauvignon 15%, Muscadelle 2%.

Laikyti: 8-25 metai.