Domaine De Chevalier

Vienas iš trijų geriausių Graves'e po Haut-Briono. Pagal tradicinius būdus jame daromas išskirtinis raudonasis ir sausas baltasis vynas. Raudonasis vynas, fermentuojamas net 32 C temperatūroje, ku nors kitur keltų problemų, bet jis kruopščiai prižiūrimas Domaine de Chavalier žmonių, ir tokia praktika, sukurta ištraukti kiek galima daugiau taninų ir išgauti spalvai, čia privalumas. Raudonasis vynas iki 2 metų brandinamas ąžuolinėse statinėse. Baltasis vynas fermentuojamas ir 18 mėn. brandinamas ąžuolinėse statinėse. Stephane'as Derenoncourt'as konsultuoja nuo 2003 m.

Raudonas. Tamsiaspalvis, vidutinio svarumo arba svarus vynas, stulbinamai sodraus vaisių ir ąžuolo skonio, su intensyviais kedro ir tabako pustoniais, tačiau subtilus, gundantis ir elegantiškas. Tai aukštos kokybės vynas, kompleksiškas, ilgos tvermės.

Laikyti: 15-40 metų.

Baltas. Net geresnis už raudonąjį. Deja, jo gaminama labai nedaug. Šis ryškaus, intensyvaus skonio sausas vynas beveik klampus dėl egzotiškų vaisių ir įkūnija eleganciją.

Laikyti: 8-20 metų.