Konjakas

A.E.Dor

(rodyti visus)
Namai įkurti 1858 metais Grande Champagne regione. Šiuo metu jiems priklauso Ugni Blanc vynuogynai išsidėstę Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins Bois, Bons Bois, Bois Ordinaire subregionuose. A.E.Dor turi surinkę unikalią vintage konjakų kolekciją, kaikurie iš jų yra pagaminti iš vynuogių išaugintų prieš gerai žinomą ligą - Phylloxera. A.E.Dor konjakai tai išskirtinių aromatų, kokybės gėrimai. Skaityti daugiau

Audry

(rodyti visus)
Namai įkurti 1878 metais ir iki šiol yra valdomi šeimos. E.Audry konjakas yra pripažįstamas ypatingai kokybišku dėl savo unikalių distiliavimo metodų. Jau prieš keledešimt metų šeima nusprendė nepardavinėti senųjų konjakų ir leikyti juos ateities kartoms. Šiuo metu jie turi sukaupę nemažą vintage konjakų kolekciją. Skaityti daugiau

Bache Gabrielsen

(rodyti visus)
Namai įkurti 1905 metais, priklausantys šeimai. Bache - Gabrielson konjakas gaminamas tradiciniais metodais ir atitinka tradicinį stilių. Skaityti daugiau

Bernard Boutinet

(rodyti visus)
Namai įkurti 1988 metais. Savo konjaką namai žymi senosiomis, autentiškomis etiketėmis. Bernard Boutinet konjakas yra brandinamas senose ąžuolo statinėse. Skaityti daugiau

Bisquit

(rodyti visus)
Bisquit konjako namus 1819 metais įkūrė 20 metų amžiaus Aleksandras, kurio partneriu vėliau tapo jo žentas ir namai įgavo Bisquit-Dubouche pavadinimą. 1991 metais grupė CASTILLON RENAULT įsigijo Bisquit-Dubouche ir tapo REANAULT - BISQUIT. Šiuo metu namai valdo 200 ha vynuogynų ir gamina 3,2 mln. butelių konjako per metus. Jie tapo vienais iš iniciatorių akcijos - "Duokite konjakui ledo gabalėlį!", kuri sulaukė daugybės skeptikų priekaištų. Skaityti daugiau

Brillet

(rodyti visus)
1656 metais Guy Brillet pirmą kartą įsikūrė Grand Champagne subregione, o 1850 metais teritorija buvo praplėsta. Šeimai priklausantys konjako namai, šiuo metu turi 65 ha nuosavų vynuogynų, įsikūrusių pačiame Grand Champagne subregione. Jie eksportuoja apie 70 % konjako užsienio šalims ir 30% yra suvartojama Prancūzijoje. Skaityti daugiau

Chateau de Beaulon

(rodyti visus)
Chateau de Beaulon įkurti 1965 metais. Tai šeimai priklausantys konjako namai, per visus metus užsitarnavę kokybės ir pagarbos ženklą. Namams priklauso apie 90 ha vynuogynų, kuriuose auginamos 9 skirtingos vynuogių rūšys. Chateau de Beaulon žinomas ne tik kaip konjako gamintojas, bet ir kaip Pineau de Charentes gamintojas. Skaityti daugiau

Chateau Montifaud

(rodyti visus)
Chateau Montifaud priklauso jau 6-ajai Vallet šeimos kartai. Pirmieji namų vynuogynai buvo įkurti 1837 metais, šiuo metu namams priklauso 75 ha vynuogynų iš kurių 2, Grande Champagne ir Petite Champagne subregionuose. Šiose žemėse išaugintos vynuogės ypatingos kokybės. Gamindami konjaką Chateau Montifaud siekia išgauti malonius gėlinius aromatus, visapusišką struktūrą, skonį, ilgai išliekantį poskonį. Skaityti daugiau

Comte Audoin de Dampierre

(rodyti visus)
Tai šampano, konjako namai pavadinti grafo Dampierro vardu. Tai jis - ekscentriškasis aristokratas, senovinių mašinų kolekcionierius visas savo pastangas sutelkė tam, kad sukurtų išskirtinio skonio ir kokybės konjaką ir šampaną. Skaityti daugiau

Delamain

(rodyti visus)
DELAMAIN šeima, šaknys nuo XVI a., buvo protestantai, todėl dėl religinių sumetimų 1625 persikėlė į Londoną. Nicolas Delamain 1639 buvo įšventintas į riterius ir įsikūrė Airijoje. James Delamain 1759 sugrįžo į Prancūziją ir pradėjo verstis konjako prekyba. James Delamain anūkas Henry Delamain kartu su pusbroliais Roullet 1824 įkuria prekybos namus ROULLET & DELAMAIN, o nuo 1920 metų kompanija tampa DELAMAIN šeimos valdomais konjako namais DELAMAIN & Co. Skaityti daugiau

Domaine Breuil De Segonzac

(rodyti visus)
Namams priklauso 57 ha vynuogynų, kurie visi yra auginami organiniu būdu (įskaitant 5 ha raudonojo vyno, 4 ha Pineau des Charentes, 48 ha Grande Champagne konjako). Skaityti daugiau

Drouet & Fils

(rodyti visus)
Namų istorija skaičiuojama nuo 1848 metų, kai Jean L‘Homme gavo apdovanojimą už geriausią pagamintą „Eaux-de-vie" Pasaulinėje Briuselio parodoje. Šiuo metu namams priklauso 74 akrai vynuogynų, iš kurių 70 % Grande Champagne ir 30 % Petite Champagne subregione. Konjako gamyboje naudoja pagrinde Ugni Blanc vynuoges ir tik nedidelę dalį Colombard vynuogių. Skaityti daugiau

Dupuy

(rodyti visus)
Namai įkurti 1852 metais. Konjaką gamina pagal tradicinį Charente metodą. Šiuo metu namai priklauso Bache-Gabrielson šeimai, kuri jau turi konjako namus, tuo pačiu pavadinimu. Skaityti daugiau

Francois Voyer

(rodyti visus)
Namai įkurti 1870 metais. Tai ypatingai gerbiamas konjako gamintojas, kurį galima rasti geriausiuose Prancuzijos restoranuose. Namai įsikūrę Grande Champagne subregione (28 ha, 1st Cru of Cognac). Jų tikslas yra kurti autentišką konjaką Skaityti daugiau

Frapin

(rodyti visus)
1270 - pirmieji dokumentiniai FRAPIN giminės patvirtinimai 1494 - FRAPIN šeimoje gimė FRANCOIS RABLE (1494 - 1553.04.09) - žymus Prancūzų rašytojas, antikinės literatūros bei kalbų žinomas, medicinos daktaras, Renesanso atstovas. Žymiausias jo kūrinys - tai fantastinis romanas „Gargantiua ir Pantagriuelis". Tai pasakojimas apie milžino Gargantiua ir jo sūnaus Pantagriuelio gyvenimą, darbus ir kalbas Skaityti daugiau

Gaston de Casteljac

(rodyti visus)
Tai prancūziško konjako gamintojas priklausantis ADEX kompanijai. Gaston de Casteljac žinomas kaip labai tradicinis konjako gamintojas, atitinkantis 18 am. gėrimo gamybos tradicijas. Šių namų konjakai gaminami siekiant išsaugoti kuo daugiau aromatų: distiliuojami ypatingai lėtai, nefiltruojami. Skaityti daugiau

Jean Fillioux

(rodyti visus)
Namai nuo 1880 metų įsikūrę Grande Champagne subregione, jiems priklauso 50 akrų vynuogynų. Jų gaminamas konjakas yra kruopščiai prižiūrimas pačio Pascal Fillioux ir kitų šeimos narių. Jean Fillioux konjakui yra būdingas ypatingai ilgas brandinimas ąžuolo statinėse. Skaityti daugiau

L'Heraud

(rodyti visus)
Tai 1970 metais įkurti šeimai priklausantys konjako namai. Tai unikalus modernumo ir tradicijos pavyzdys, išskirtinį dėmesį skiriantis kokybei. L‘Heraud vintage konjakai tai tarsi meno kūriniai. Skaityti daugiau

Leopold Gourmel

(rodyti visus)
Namai gyvuoja nuo 1972 metų, kai pirmąjį konjaką sukūrė Pierre Voisin ir Olivier Blanc. Jų vizija buvo sukurti natūralų, aromatingą, švelnų konjaką. Šiuo metu Leopold Gourmel gamina „bio - attitude" konjaką, kuris yra pripažintas visiškai organiniu gėrimu. Skaityti daugiau

Louis Royer

(rodyti visus)
Namai priklauso Louis Royer SAS kompanijai per metus pagaminančiai 609 000 gėrimų dėžių, iš kurių 208 000 konjako. Louis Royer konjakas - tai 150 metų gamybos patirtis, tradicijos neatskiriamos nuo šiuolaikinių technologijų ir inovacijų. Skaityti daugiau

Meukow

(rodyti visus)
Konjako namai įkurti 1862 metais ir jau 140 metų gaminantys išskirtinės kokybės konjaką, kuris apibūdinamas kaip gamtos ir žmogaus talento pavyzdys. Jau 10 metų Meukow konjakas yra patiekiamas unikalaus dizaino dekanteriuose. Skaityti daugiau

Prunier

(rodyti visus)
Konjako namų Prunier įkūrėju yra laikomas Jean Prunier (1665 - 1732 m.) apie 1700 metus pradėjęs eksportuoti konjaką į užsienio šalis. Šie namai neturi nuosavų vynuogynų, todėl kiekvienais metais iš ūkininkų superka tik pačius geriausius vynuogių derlius. Prunier konjakas yra brandinamas tamsiuose šeimai priklausančiuose rūsiuose, ąžuolinėse statinėse. Skaityti daugiau