Atgal

Nurinkimas

Vykdomas, atsižvelgiant į sezono ypatumus paprastai rugsėjo mėn. pabaigoje – spalio mėn., mechanizuotai arba rankomis (tą daro tik keletas vynuogių augintojų, gaminančių savo namų vardo konjaką). Konjako gamybai yra naudojamos tik baltų vynuogių veislių ir tik išaugintos Konjako regione.

 

 

Vykdomas, atsižvelgiant į sezono ypatumus paprastai rugsėjo mėn. pabaigoje – spalio mėn., mechanizuotai arba rankomis (tą daro tik keletas vynuogių augintojų, gaminančių savo namų vardo konjaką). Konjako gamybai yra naudojamos tik baltų vynuogių veislių ir tik išaugintos Konjako regione.

 

 

Apie autorių

Susiję įrašai

Parašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *