Atgal

AR Lenoble : pilnas šampanų asortimentas

Pateikiame atnaujintą ir pilną šių  šampano namų asortimentą (redaguojama):

LENOBLE Brut Intence “mag14”

Vynuogės: 25 % Chardonnay (Grand Cru kaimelis Chouilly); 30 % Pinot Noir (Premier Cru kaimelis Bisseuil) bei 45 % Pinot Meunier (Cru kaimelis Damery). Baziniai metai: 2014 metų derlius bei 40 % rezerviniai vynai, kurie buvo brandinami „magnum“ buteliuose. Vyno fermentacija ąžuolo statinėse 25 %, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 5 gr/L.

Vertinimai:

91/100- Wine Spectator; Falstaff,

93/100 – Tyson Stelzers Champagne guide,

15-16.5/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Jancis Robinson; Bettane & Desseauve Guide 2017,

16/20 – Vinum (2018, lapkritis)

LENOBLE Brut Intence Magnum

 

LENOBLE Brut Nature Zero Dosage

Vynuogės: 25 % Chardonnay (Grand Cru kaimelis Chouilly); 30 % Pinot Noir (Premier Cru kaimelis Bisseuil) bei 45 % Pinot Meunier (Cru kaimelis Damery). Baziniai metai: 2012 bei 35 % rezerviniai vynai. Vyno fermentacija ąžuolo statinėse 18 %, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 0 gr/L.

Vertinimai:

90/100- Wine Spectator; Wine Ethusiast.

15,5-17/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Guénaël Revel; Jancis Robinson; Bettane & Desseauve Guide 2017; Vinum.

16/20 – Vinum (2018, lapkritis)

Lietuvos vyno čempiontas 2018 – Aukso medalis!

LENOBLE Brut Rose Terroirs Chouilly-Bisseuil

Vynuogės: 88 % Chardonnay (Grand Cru kaimelis Chouilly); 12 % Pinot Noir (Premier Cru kaimelis Bisseuil). Baziniai metai: 2012 metų derlius bei 35 % rezervinių vynų. Vyno fermentacija ąžuolo statinėse 20 %, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 3 gr/L.

Vertinimai:

91/100- Wine Spectator; Wine Ethusiast; Falstaff,

92/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017,

95/100 – Huon Hooke,

2016 gruodis Decanter/ Gerard Basset pripažino vienu iš 16 geriausių šampanų.

15-17/20 – Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017; Vinum,

19/20 – Vinum (2018, lapkritis).

LENOBLE Brut Blanc de Blancs Chouilly Grand Cru “mag14”

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly. Maišytos vynuogės iš 2014 metų derliaus bei 40 % rezerviniai vynai, kurie buvo brandinami „magnum“ buteliuose. 20 % vyno brandinta ąžuolo statinėse, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 5 gr/L.

Vertinimai:

90/100- Wine Spectator,

91/100 – Wine Ethusiast,

94/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017

95/100 – Falstaff,

15,5-16/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017,

17-17,5/20 – Guénaël Revel; Jancis Robinson; Vinum.

18/20 – Vinum (2018, lapkritis)

Lietuvos vyno čempiontas 2018 – Aukso medalis!

 

LENOBLE Brut Blanc de Blancs Millesime 2008 Grand Cru

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly. 2008 metų derlius. 10 % vyno brandinta ąžuolo statinėse. Cukrus: 4 gr/L.

Vertinimai:

92/100- Wine & Spirits,

95/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017

96/100 – Falstaff,

16-17/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017; Jancis Robinson;

 

LENOBLE Brut Blanc de Blancs Millesime 2008 Grand Cru Magnum

 

LENOBLE Brut Blanc de Noirs Millesime 2012 Premier Cru

100 % Pinot Noir, Premier Cru kaimelis Bisseuil. 2012 metų derlius. 35 % vyno brandinta ąžuolo statinėse. Cukrus: 5 gr/L.

Vertinimai:

Lietuvos vyno čempiontas 2018 – Aukso medalis! bei geriausias organinis vynas!

 

LENOBLE Brut Grande Cuvee Gentilhomme Millesime 2009 Grand Cru

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly. 2009 metų derlius. 100 % vyno brandinta ąžuolo statinėse. Cukrus: 3 gr/L. „Prestique cuvee“ kategorija.

Vertinimai:

90/100- Wine & Spirits,

93/100- Wine Spectator; Wine Ethusiast.

15,5- 16/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017,

18/20 – Vinum (2018, lapkritis)

LENOBLE Brut Les Aventures Grand Cru NV

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly: lieux-dits plotelis „Les Aventures“. Maišytos vynuogės iš 2002-2006 metų derliaus. 22 % vyno brandinta ąžuolo statinėse, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 3 gr/L. „Prestique cuvee“ kategorija.

Vertinimai:

92/100- Wine Spectator,

93/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017

16,5- 17/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017,

18/20 – Vinum (2018, lapkritis)

LENOBLE Brut Blanc de Blancs 1988 Grand Cru

 

LENOBLE Brut Grande Cuvee Gentilhomme Millesime 1996 Grand Cru

 

LENOBLE  Blanc de Blancs  Demi Sec 1996

 

Juozas Kabašinskas

Pateikiame atnaujintą ir pilną šių  šampano namų asortimentą (redaguojama):

LENOBLE Brut Intence “mag14”

Vynuogės: 25 % Chardonnay (Grand Cru kaimelis Chouilly); 30 % Pinot Noir (Premier Cru kaimelis Bisseuil) bei 45 % Pinot Meunier (Cru kaimelis Damery). Baziniai metai: 2014 metų derlius bei 40 % rezerviniai vynai, kurie buvo brandinami „magnum“ buteliuose. Vyno fermentacija ąžuolo statinėse 25 %, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 5 gr/L.

Vertinimai:

91/100- Wine Spectator; Falstaff,

93/100 – Tyson Stelzers Champagne guide,

15-16.5/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Jancis Robinson; Bettane & Desseauve Guide 2017,

16/20 – Vinum (2018, lapkritis)

LENOBLE Brut Intence Magnum

 

LENOBLE Brut Nature Zero Dosage

Vynuogės: 25 % Chardonnay (Grand Cru kaimelis Chouilly); 30 % Pinot Noir (Premier Cru kaimelis Bisseuil) bei 45 % Pinot Meunier (Cru kaimelis Damery). Baziniai metai: 2012 bei 35 % rezerviniai vynai. Vyno fermentacija ąžuolo statinėse 18 %, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 0 gr/L.

Vertinimai:

90/100- Wine Spectator; Wine Ethusiast.

15,5-17/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Guénaël Revel; Jancis Robinson; Bettane & Desseauve Guide 2017; Vinum.

16/20 – Vinum (2018, lapkritis)

Lietuvos vyno čempiontas 2018 – Aukso medalis!

LENOBLE Brut Rose Terroirs Chouilly-Bisseuil

Vynuogės: 88 % Chardonnay (Grand Cru kaimelis Chouilly); 12 % Pinot Noir (Premier Cru kaimelis Bisseuil). Baziniai metai: 2012 metų derlius bei 35 % rezervinių vynų. Vyno fermentacija ąžuolo statinėse 20 %, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 3 gr/L.

Vertinimai:

91/100- Wine Spectator; Wine Ethusiast; Falstaff,

92/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017,

95/100 – Huon Hooke,

2016 gruodis Decanter/ Gerard Basset pripažino vienu iš 16 geriausių šampanų.

15-17/20 – Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017; Vinum,

19/20 – Vinum (2018, lapkritis).

LENOBLE Brut Blanc de Blancs Chouilly Grand Cru “mag14”

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly. Maišytos vynuogės iš 2014 metų derliaus bei 40 % rezerviniai vynai, kurie buvo brandinami „magnum“ buteliuose. 20 % vyno brandinta ąžuolo statinėse, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 5 gr/L.

Vertinimai:

90/100- Wine Spectator,

91/100 – Wine Ethusiast,

94/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017

95/100 – Falstaff,

15,5-16/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017,

17-17,5/20 – Guénaël Revel; Jancis Robinson; Vinum.

18/20 – Vinum (2018, lapkritis)

Lietuvos vyno čempiontas 2018 – Aukso medalis!

 

LENOBLE Brut Blanc de Blancs Millesime 2008 Grand Cru

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly. 2008 metų derlius. 10 % vyno brandinta ąžuolo statinėse. Cukrus: 4 gr/L.

Vertinimai:

92/100- Wine & Spirits,

95/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017

96/100 – Falstaff,

16-17/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017; Jancis Robinson;

 

LENOBLE Brut Blanc de Blancs Millesime 2008 Grand Cru Magnum

 

LENOBLE Brut Blanc de Noirs Millesime 2012 Premier Cru

100 % Pinot Noir, Premier Cru kaimelis Bisseuil. 2012 metų derlius. 35 % vyno brandinta ąžuolo statinėse. Cukrus: 5 gr/L.

Vertinimai:

Lietuvos vyno čempiontas 2018 – Aukso medalis! bei geriausias organinis vynas!

 

LENOBLE Brut Grande Cuvee Gentilhomme Millesime 2009 Grand Cru

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly. 2009 metų derlius. 100 % vyno brandinta ąžuolo statinėse. Cukrus: 3 gr/L. „Prestique cuvee“ kategorija.

Vertinimai:

90/100- Wine & Spirits,

93/100- Wine Spectator; Wine Ethusiast.

15,5- 16/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017,

18/20 – Vinum (2018, lapkritis)

LENOBLE Brut Les Aventures Grand Cru NV

100 % Chardonnay, Grand Cru kaimelis Chouilly: lieux-dits plotelis „Les Aventures“. Maišytos vynuogės iš 2002-2006 metų derliaus. 22 % vyno brandinta ąžuolo statinėse, likusi dalis plieninėse talpose. Cukrus: 3 gr/L. „Prestique cuvee“ kategorija.

Vertinimai:

92/100- Wine Spectator,

93/100- Tyson Stelzers Champagne Guide 2016-2017

16,5- 17/20- Le Revue du Win de France Guide 2017; Bettane & Desseauve Guide 2017,

18/20 – Vinum (2018, lapkritis)

LENOBLE Brut Blanc de Blancs 1988 Grand Cru

 

LENOBLE Brut Grande Cuvee Gentilhomme Millesime 1996 Grand Cru

 

LENOBLE  Blanc de Blancs  Demi Sec 1996

 

Juozas Kabašinskas

Apie autorių

Susiję įrašai

Parašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *